Konstkväll Lund (18/10)


 

Konstkväll i Lund lördagen den 18 Oktober

I samband med “Konstkväll Lund” ställer Akademiska Föreningens konstsamling ut tavlor i Athen, AF-borgen. På efterfrågan ger vi en repris av vår utställning från i våras. Utställningen erbjuder konstverk av tolv nordiska kvinnliga konstnärer, de flesta med anknytning till Lund och Skåne. Exempel på dessa är Tora Vega Holmström, Ellen Trotzig, Hedvig Tegnér och textilkonstnären Hannah Ryggen. Vi har öppet från 17.00 till 21.00

Fri entré!

Art Night in Lund on Saturday, October 18

During “Art Evening Lund” the Academic Society’s art collection will exhibit paintings in café Athen, AF building. We provide a replay of our show from last spring. The exhibition features artwork by twelve Nordic female artists, most of them related to Lund and Skåne. Examples of these are Tora Vega Holmström, Ellen Trotzig, Hedvig Tegner and textile artist Hannah Ryggen. We are open from 17:00 to 9:00 p.m.

Free entry!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *