Kulturnatten 2015

Kulturnatten2015-web

Visning av konst under Kulturnatten 2015

Under Kulturnatten i Lund den 19/9 kommer Akademiska Föreningens konstsamling traditionsenligt öppna dörrarna till Övre Aten-sviten och visa konsten som häger där. Konstverk av bland annat Gustaf Rydberg, Jules Schyl, Tora Vega Holmström, Gustaf Wilhelm Palm samt David Klöcker Ehrenstrahl, vars porträtt av Karl X Gustav fått pryda årets affisch.

Vi har öppet klockan 17 till klockan 20. Ingång via dörren som vetter ut mot Tegnérsplatsen. Lokalen är dessvärre endast tillgänglig via trappor.

Fri entré, varmt välkomna!

Art exhibition at Kulturnatten 2015

The Academic Society will show some of our art during Kulturnatten in Lund the 19/9. We will have open in Övre Aten-sviten, three rooms on the second floor of AF-borgen. Art by artist such as Gustaf Rydberg, Jules Schyl, Tora Vega Holmström, Gustaf Wilhelm Palm samt David Klöcker Ehrenstrahl.

We have open from 17 to 20 with entrance from the door at Tegnérsplatsen. The rooms unfortunately are not wheelchair accessible.

Free entrance, wellcome!

 
FUlogoKV-Lund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *