Introduktionsmöte HT17 19/9

AFK-eng-web

Introduktionsmöte med AFs konstsamling den 19/9!

På tisdag kl 18.00 har vi introduktionsmöte för er som är intresserade av att bli aktiva i
Akademiska Föreningens konstsamling. Vi ses i ‘Akademiska Föreningens Arkiv och studentmuseum’ (”Arkivet”) som ligger på AF-borgens källarplan. Maila konst@af.lu.se om ni kommer så vi vet hur många vi blir, välkomna!

-

Introduction meeting with The Academic Society’s Art Collection 9/19!

On Tuesday at 18.00 there will be an introduction meeting for all of you who are interested in joining The Academic Society’s Art Collection. The meeting will be held at the ‘The Academic Society’s Archive and Student Museum’ (”Arkivet”) which is located in the basement of AF-borgen. Please send us an email at konst@af.lu.se if you are going to attend the meeting, welcome!

AFKblue-web